Elke dag een stukje wijzer

Coaching Training Opleiding

Training

Trainingen als ingang naar een nieuwe fase. Trainingen zijn altijd maatwerk en worden ontwikkeld aan de hand van de vraag en het gewenste resultaat. Kenmerkend voor een traject is:

Kort en krachtig
Aansluiting en verbinding 
Praktisch en Resultaatgericht

In een traject gaan deelnemers met hun eigen praktijk aan de slag. Dit borgt de vertaalslag naar resultaat in de praktijk.

  Voorbeeldtrajecten

Coaching 

Wilt u meer impact van uw handelen? Wilt u effectiever omgaan met een nieuwe uitdaging?
Zoekt u meer rust, energie, groei, vrijheid, ruimte, balans, zingeving?

Een (coachings)traject van drie tot zes gesprekken kan u al verder helpen.

Ieder gesprek duurt ongeveer anderhalf uur, om de 2-3 weken. De locatie is in Woerden, online, telefonisch of in overleg elders mogelijk.

Voorbeeldvragen

  • Ik verlies mij in de hektiek van alle dag, hoe stop ik met rennen?
  • Ik ben opgeleid vanuit de inhoud, ik wil nu werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
  • Hoe ga ik om met dominante personen?
  • Hoe kan ik werken aan meer zelfvertrouwen?
  • Ik kom altijd dezelfde lastige situaties tegen, hoe kan ik dat doorbreken?
  • Ik analyseer en beredeneer alles met mijn hoofd, ik wil meer vertrouwen op mijn lichaam en mijn gevoel. 
  • Ik moet voldoen aan mijn ideaalbeeld en in alle rollen perfect zijn, als medewerker, moeder, partner, vriendin, dochter van mijn ouders...

Een eerste telefonische verkenning is vrijblijvend. Neem gerust  contact op als u wilt onderzoeken of coaching past bij de vraag die u heeft.

  Voorbeeldtrajecten


Action Learning

In een snel veranderende omgeving weten ook leiders vaak niet wat de juiste oplossing is. Met Action Learning wordt het potentieel van alle mensen in de organisatie aangesproken.
Deelnemers gaan direct aan de slag met praktijkvraagstukken. Action Learning motiveert om problemen te analyseren, deze te accepteren, creatief nieuwe oplossingen te zoeken, toe te passen en vervolgens op dit proces te reflecteren.

Scholen
‘Action Learning helpt ons bij het verbeteren van ons onderwijs. Door complexe problemen op de ‘action’ wijze te benaderen realiseren we betere oplossingen en meer draagvlak’.

Gemeentes
Resultaat Action Learning traject: De financiële medewerker is niet alleen goed op de hoogte van de cijfers, maar kent en snapt deze ook. Dit leidt onder andere tot een meer proactieve en professionelere advisering. Door het action learning programma is het probleemoplossend vermogen van het team, de motivatie van de medewerkers en de adviesvaardigheid toegenomen. De klant heeft aangegeven zeer tevreden te zijn over het traject en beoordeelde het met een 8.